Závitky

27. ledna 2010 v 21:50 |  Recepty
Potřebujeme:

vepřové maso (kýtu, krkovici, co kdo rád)
vinnou klobásu
sůl, pepř, mletou papriku


Maso jsem naklepala, osolila (jen malinko) opepřila, vinnou klobásu jsem vymačkala ze střívka, dala trošku na naklepané maso, zabalila a naskládala jsem vedle sebe do pekáčku a posypala mletou paprikou, podlila troškou vody a dala péct do trouby.

Uvařila jsem v osolené vodě do měkka brambory, vodu slila, lehce prohnětla šlehačem a vmíchala misku domácího kyselého zelí.



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama